eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 5 útočníků, kteří by mohli vystřelit Chelsea k titulu. Přijde v zimě některý z nich?

Autor:
Datum: 19. 12. 2013

Kromě zklamání z toho, že Chelsea už určitě utekla první trofej, byla prohra ve čtvrtfinále Ligového poháru se Sunderlandem také jasným důkazem problémů týmu v poslední třetině hřiště. Zatímco Blues disponují velkým počtem ofenzivních záložníků, v útoku jsou v této sezóně překvapivě jaloví.

Španělský mistr světa Fernando Torres zatím nepřesvědčil, že je připraven splatit výraznou část z 50 mil. liber, které za něj klub zaplatil před téměř třemi lety, v právě probíhajícím ročníka dal jen šest branek.

Demba Ba přišel na Stamford Bridge za působení nepopulárního Rafaela Beníteze a měl jen málo šancí přesvědčit o svých kvalitách, tři zásahy mluví za vše.

Ani letní posila z Anži Machačkala, Samuel Eto’o, na tom není o moc lépe. Pouhé čtyři góly z patnácti zápasů nepředstavují požadovanou úspěšnost.

I přes nevýraznou bilanci svých útočníků zůstává Chelsea jen dva body od vedoucího Arsenalu, takže pokud se José Mourinhovi podaří v lednu přivést nějakého bombarďáka, jsou šance na titul velké. Podívejme se na pět fotbalistů, které by Chelsea v lednu mohla podepsat.

Radamel Falcao

I když kolumbijský superstřelec přestoupil z Atlética Madrid do Monaka teprve v létě, už se objevují spekulace, že by mohl Stade Louis II opustit. Nicméně Monako do něj investovalo značnou částku, proto je jasné, že bude chtít většinu zpátky. To by ovšem nemuselo být pro Romana Abramoviče překážkou, bilance kolumbijského kanonýra je obdivuhodná a mohl by se vyplatit i v dlouhodobém horizontu.

Stránky: 1 2 3 4 5

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace