eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

3x GIF: Jedna klička, druhá… a šup do brány! Tímhle Cavani ohromil Francii

Autor:
Datum: 26. 4. 2014

Uruguayec Edinson Cavani je zkrátka frajer! Ne nadarmo se nedávno v médiích objevily spekulace, že Manchester United v létě za útočníka PSG vyplatí 80 milionů liber. Cavani letos vstřelil už dvaadvacet soutěžních branek a jedna stála obzvlášť za to!

Stalo se tak v říjnu roku 2013, kdy klub Paris Saint-Germain přivítal na domácí půdě Bastiu. Domácí zvítězili hladce 4:0 a dvěma góly k této kanonádě přispěl právě Edinson Cavani.

Jeho trefa z 62. minuty obletěla svět! Uruguayec nejprve ve vápně výbornou kličkou obešel jednoho z obránců, následně si bravurně poradil i s gólmanem.

Cavani se ocitl téměř na čáře, navíc v brankovém prostoru byli hned dva zadáci Bastie. Ani to ale nebyla neřešitelná situace. Bývalý hráč Neapole neomylně poslal míč do sítě a mohl slavit! Tento gól jednoznačně patří mezi ty nejlepší v Ligue 1 v letošním ročníku 2013/14.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: youtube.com)


ČTĚTE TAKÉ:

FOTO: Arsenal v sezoně 2014/15 oblékne Pumu! Co čeká Rosu a spol.?
Z Neapole zní jasně: Hamšík není na prodej!
Cristiano Ronaldo v nové reklamě plné hvězd!

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace