eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Šílenost?! Cavani prý odejde do United za 80 milionů liber

Autor:
Datum: 20. 3. 2014

Není to tak dávno, co se uruguayský kanonýr nepřímo nechal slyšet, že chce odejít z PSG. A nyní se objevily další zajímavé novinky. Edinson Cavani má údajně v létě zamířit do Manchesteru United za 80 milionů liber!

Rudí ďáblové chtějí utratit nechutnou sumu peněz, rovných 200 milionů liber! Téměř polovina má putovat právě do Francie za Cavaniho, dohoda je prý už dávno na stole.

„Dohoda ohledně Cavaniho je už na světě. Záleží však, jestli Manchester přesvědčí samotného hráče,“ uvedl na svém blogu Richard Keys, bývalý moderátor stanice Sky Sports. „Bude je to stát rovných 80 milionů liber,“ dodal.

Uruguayec Cavani byl spojován s Manchesterem United už dvakrát, a to v lednu roku 2014, o jeho přestupu se hovořilo už i na podzim. Mimo to se o něj zajímal rovněž Arsenal s Chelsea.

Cavani přestoupil do Paris Saint-Germain v létě minulého roku za 55 milionů liber z Neapole. V sezoně 2013/14 nasázel už 21 soutěžních branek.

-Jan Hloch-
(zdroj fotky: psg.fr)


UŽ JSTE VIDĚLI?

5 fotek Messiho okouzlující přítelkyně! Co byste o ní měli vědět?
ŽEBŘÍČEK: TOP 5 nejlepších gólů Rosického v dresu Arsenalu
Lewandowski se včera v Lize mistrů vykartoval na další utkání

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace